Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije

€23.438 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8538
Adres: Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 55 m2
Bouwjaar: 1980
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.438 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Heel leuke woning in de waterrijke omgeving van Tiszacsege.

Niet heel groot, maar wel met 2 slaapkamers. Is een woning met een verdieping. Beneden de kamer, keuken en badkamer en natuurlijk de mooie veranda. Boven twee slaapkamers. Verder een heerlijke tuin. In de tuin nog een berging.

Aan voorzieningen zijn water, elektriciteit en gas aanwezig. Afwatering is aangesloten op de riolering. De woning wordt verwarmd met gas convectoren. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

De woning gaat u vinden in het centrum van Tiszacsege. Een plaats met een kleine 5.000 inwoners niet ver van de Tisza rivier. Een gebied voor de visliefhebbers !!. In Tiszacsege kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 15 km is er een thermaal bad (in Mezöcsát) en het natuurpark Hortobágy is op een 30 km. Ideaal voor leuke wandelingen. Naar het noorden is u met ruim een uurtje in de mooie stad Eger. Hier moet u zeker eens het centrum, de burcht en de basiliek. Eger ligt aan het begin van het berggebied waar u vanuit Tiszacsege al een mooi uitzicht op heeft.
Wat meer naar het westen is u met een 30 minuten in Tiszafüred. Gezellig stadje aan de rand van het Tiszameer.

Heel leuke woning welke prima uw Hongaarse vakanties Huis kan zijn.