Prachtig gelegen vakantiepark.

€81.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4181
Adres: Rezi, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 6274 m2
Laatste renovatie: 2016
Huis: 180 m2
Bouwjaar: 2008
Slaapkamers: 1
Badkamers: 4
Prijs: Ft26.080.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €81.500 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Begin uw toeristische onderneming met dit prachtig gelegen vakantiepark.

De ligging is geweldig. In het wijngebied op een 7-10 km van het Balaton meer met fantastisch uitzicht vindt u dit vakantiepark. Het park bestaat uit een appartement met eigen badkamer, 9 chalets van 20 m2, een huisje om te koken en (gezamenlijk) te eten en een toiletgebouw met 4 douches en 4 Wc’s.

Het geheel is gebouwd op een perceel van 6.274 m² met daarop een kampvuur plaats, een broodoven, twee natuurlijke vijvers en een bos van een 2.000 m².

De chalets zijn gebouwd van natuurlijke materialen en daarom ideaal voor mensen met allergieën. Ze zijn individueel en smaakvol ingericht en liggen prachtig in het mooie landschap van wijngaarden.

Dit park kan prima gebruikt worden voor rust, seminars, activiteiten en/of vergaderingen van bedrijven en instellingen. De capaciteit is voor maximaal 15 personen.

Voorzieningen als stroom (230 en 380V) en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tak van maar liefst 25 m3 en voor de koudere avonden is er een elektrische verwarming mogelijkheid. Internet aansluiten is geen probleem.

Het park staat bij Rezi. Dorp van een 1.000 inwoners iets ten noorden van Keszthely, een stad aan het Balaton meer. In Rezi kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen, maar in Keszthely is het betere shoppen mogelijk. Niet alleen de grote winkelketens gaat u hier vinden, maar zeker in het centrum veel kleine winkels en natuurlijk de zaterdag markt. Ook in het centrum veel mogelijkheden om wat te wandelen, uit eten te gaan of een terrasje te pikken. Het kasteel van Keszthely of een van de musea is een mooie manier om wat te bezichtigen. Nog iets dichterbij Rezi ligt Héviz. Bekend vanwege het kuren en het thermaal meer wat zelfs in de winter een temperatuur heeft van 25 graden. Hévíz is bekend vanwege het meer, maar het is ook een gezellige stad en zeker de moeite waard om in het centrum wat rond te wandelen.

Prima mogelijkheid om iets te beginnen op toeristisch gebied.

U koopt het inclusief alle meubilair en kunt er dus direct beginnen.

De prijs is in Euro.