Woning in Bicske, Fejér, Hongarije

€14.375 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6202
Adres: Bicske, Fejér, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 3011 m2
Huis: 27 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 1
Prijs: Ft4.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.375 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuk zomerhuisje in een heuvelachtig gebied op maar 40 km van Boedapest.

Het is een huisje wat echt gebruikt wordt om de (zomerse) rust op te zoeken met een tuinpaviljoen, bloementuin en een groot groen gazon.

Het zomerhuis heeft een oppervlakte van 27 m2 met een hal, kamer, keukenruimte en toilet. Is gemaakt uit baksteen en natuursteen. Het geheel moet wel opgeknapt gaan worden. De woning heeft een mooie kelder uit baksteen met een oppervlakte van 19 m2. Direct naast het huis bevindt zich nog een berging van 8 m2.

Het perceel is 3.011 m2 groot en hier vele fruitbomen, zoals peer, abrikoos, pruim, appel, walnoot, kersen, hazelnoten, enz. Het perceel ligt op het zuiden met een mooi panorama.

U komt hier via een geasfalteerde weg en de laatste 300 meter is een grind/zandweg.

Voorzieningen als elektriciteit en water zijn aanwezig. Het water komt uit een geboorte put in de tuin.

Bicske is een plaats met een 11.000 inwoners. Een flinke stad met alle gemakken van een stad. Zo is er op een 5 (auto) minuten van het huisje en Tesco en Lidl.
De omgeving wordt omsloten door een aantal lagere gebergten. De vértes, Gerecse, Budai hegység en tevens met mooi weer is de Bakony zichtbaar. De directe omgeving is heuvelachtig en goed bereikbaar via de M1 snelweg. Ongeveer 40 km van Boedapest en meerdere kleinere steden voor dag uitstapjes (Székesfehérvár , Pápa, Pannonhalma, Tata, Komárom ed.) zijn in de buurt. Voor de golfliefhebbers is het goed te weten dat er op een 10 km een baan is.

Leuk zomerhuis wat na opknappen een prima vakantiewoning kan zijn.