Complete woning, redelijk vrij gelegen en 25 km van het Balaton.

€24.688 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2227
Adres: Nikla, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2900 m2
Huis: 89 m2
Materiaal: Steen en leem
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €24.688 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Complete woning met een flinke tuin en redelijk vrij gelegen.

De woning staat iets van de weg af, heeft een flinke tuin en dus best wat privacy.

U komt de woning binnen in de keuken en vandaaruit kunt u naar de badkamer en het kamertje met de trap naar boven. Verder is er de woonkamer en 2 slaapkamers. Een grotere en een kleinere.
Woning is netjes op orde en u kunt hier snel gaan wonen. Overal laminaat en in de woonkamer zijn er een kunststof kozijnen. U heeft hier de hele dag zon. Woning staat op het zuiden.

In de tuin nog een garage en een schuur (de vroegere stal). Er is ook nog een put om de tuin van water te voorzien. Diverse bomen zoals appel, pruimen, peren etc.

Voorzieningen als elektriciteit en leidingwater zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat aangesloten worden. De woning wordt nu verwarmd met een houtkachel. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Nikla ligt wat ten zuiden van het Balaton, in de provincie Somogy. Het is een rustig dorp. Biedt u volop privacy en mogelijkheden om tot rust te komen. In het dorp alle voorzieningen aanwezig en als u wat uitgebreider wilt shoppen, dan is Marcali al op 8 kilometer. Hier ook een mooi thermaal bad. Het dorp is omgeven door bossen en voor de visliefhebbers is er het Boronka meer dichtbij.

Uiteraard is een bezoek aan het Balaton ook de moeite waard. Met 25 kilometer bent u al bij het meer waar u in de zomer heen gaat voor het strandplezier, maar ook leuk is in het voor- en naseizoen om er lekker langs het water te wandelen. Mooie combinatie van de Hongaarse rust en toerisme als u het op wilt zoeken.

Een mooie vroegere boerenwoning met een mooie uitstraling.