Woning in Soltvadkert, Bacs-Kiskun, Hongarije

€61.333 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5085
Adres: Soltvadkert, Bács-Kiskun, Hongarije
Categorie: Centraal en Zuid Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2364 m2
Huis: 160 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft22.080.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €61.333 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Prima woning in Soltvadkert op een 1 ½ uur van Boedapest en met een mooi recreatiemeer om de hoek

De woning is prima op orde. Is flink ruim en biedt op de begane grond een hal, woonkamer, grote eetkeuken, bijkeuken, badkamer en apart toilet. Op de verdieping twee slaapkamers, een badkamer en een balkon.

In de bijgebouwen een dubbele garage, een gas CV ketel (in een aparte ruimte), en een ruimte voor de hout gestookte CV kachel. De tuin is netjes onderhouden en u heeft daar diverse fruitbomen. Om de tuin in te rijden is er een elektrisch bedienbare poort.

Elektriciteit, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en uiteraard kunnen telefoon en Internet worden aangesloten. Verder is er een alarmsysteem wat aangesloten is op de brandmelder en bewakingsdienst. Veilig idee.

Omgeving is prima. Woning staat in het dorp Soltvadkert wat een van de mooiste wijngebieden van Hongarije is. Bij Soltvadkert ook een mooi groot meer en vanuit deze plek bent u daar in een paar minuten. In Soltvadkert treft u alle gemakken aan van een grotere plaats en op loopafstand van het huis een leuk restaurant. M5 en de stad Kecskemét op een op een veertig autominuten. In Boedapest bent u met een goede 90 minuten.

Overnemen van het meubilair is bespreekbaar. Huurkoop is mogelijk.

Prima woning in een mooie omgeving met waterplezier en toch op maar 1½ uur van Boedapest.

Prijs is in Euro