Woning in Vindornyafok, Zala , Hongarije

€17.778 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4185
Adres: Vindornyafok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 6000 m2
Huis: 215 m2
Materiaal: Steen en leem
Bouwjaar: 1950
Prijs: Ft5.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.778 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Twee oude boerderij gebouwen op perceel van 6.200 m2.

Het perceel met de boerderij bebouwing bevindt zich in een leuk dorp aan de voet van het Zala gebergte. Aan de voorkant het grondstuk met de bebouwing van ieder 60 m2 en daarachter het akkerland. De bebouwing is in slechte conditie en die moet helemaal gerenoveerd worden of zelfs herbouwd worden.

Voorzieningen als elektriciteit, water en gas zijn aanwezig en er is een aansluiting voor de riolering. Telefoon en/of internet aansluiting is geen probleem.

Het dorpje Vindornyafok is heel klein. Maar ruim een 100 inwoners, maar mooi gelegen in het heuvelachtige landschap van Zala. Volop toeristische mogelijkheden met de zwembaden van Kehidakustány in de buurt (op maar 10 km), natuurlijk het thermaal meer van Hévíz wat op maar 12 km is en dan de stand Keszthely aan het Balaton meer wat op maar 20 km ligt. U hoeft zich hier niet te vervelen.

Leuk perceel met bebouwing in een mooi deel van Hongarije.