Woning in Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€24.688 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3248
Adres: Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 2010
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €24.688 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Nieuwbouwhuis (2010) waar u direct in kunt gaan wonen.

Mooi huis met woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en grote keuken.

Huis is gebouwd in 2010 en prima in orde. Klaar om te wonen. Tuin is 1.000 m2. Niet te groot en niet te klein. Lekker weinig onderhoud. In de tuin nog een kelder en een dubbele (open) garage.

Elektra en water zijn aanwezig, voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd op een hout gestookte CV.

Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.

Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Het meubilair kan eventueel mee gekocht worden.

Prima complete woning in en leuk dorp in Noord Hongarije.