Prima woning in uitstekende staat op een 25 km van het Balaton.

€44.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2229
Adres: Somogyfajsz, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2750 m2
Huis: 110 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2003
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft15.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €44.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Prima woning in uitstekende staat op een 25 km van het Balaton.

De woning is gebouwd in 2003 en verkeerd in prima staat. Gebouwd van steen en aan de buitenkant nog eens 7 cm isolatie ertegenaan gezet. Er zijn kunststof kozijnen met rolluiken en raamhorren.
In de woning een hal, de woonkamer, mooie keuken met veel apparatuur, een grote en twee kleinere slaapkamers, badkamer en apart toilet.

Op het perceel van 2.750 m2 nog wat bijgebouwen, een garage ( 3meter hoog!), een overdekt terras en een waterput. In de tuin diverse mooie bloemen en fruitbomen.

Voorzieningen als stroom en leidingwater zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal verwarmd op hout gestookt. Internet en/of telefoon kunnen worden aangesloten.

Somogyfajsz is mooi centraal gelegen ten opzicht van de steden Marcali en Kaposvár. Die laatste is de hoofdstad van de provincie en biedt u alles wat een stad bieden kan. Marcali is een wat kleinere stad, maar prima om boodschappen te doen of het zwembad te bezoeken. Iets verder dan Marcali is Csisztafürdo (20 km) een bekend thermaal bad. Marcali ligt op de route naar het Balaton meer (25 km) waar u prima een dagje van het waterplezier kunt genieten. In het dorp wonen diverse buitenlanders.

Prima woning om uw vakantiehuis te worden, maar ook uitstekend om permanent te gaan wonen.