Woning in Nagyatád, Somogy , Hongarije

€57.188 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7460
Adres: Nagyatád, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1800 m2
Huis: 155 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1987
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft18.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €57.188 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Grote eengezinswoning in de stad Nagyatád.

De woning bestaat uit twee verdiepingen en biedt heel veel ruimte. Er is een woonkamer, een overloop wat ook als woonkamer kan dienen, 4 slaapkamers, keuken en eetkamer en 2 badkamers. Boven nog een mooi balkon. Verder nog een flinke garage van 27 m2, werkplaats en een houten berging. Prima woning.

Alle voorzieningen zijn aanwezig (elektra, gas en water). Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en de woning wordt verwarmd met gasconvectoren. Internet en telefoon zijn geen probleem.

Nagyatád is een flinke stad met de 12.000 inwoners en u vindt er alles wat een grote stad kan bieden. Winkelketens, een leuk centrum, ziekenhuis, scholen, sportverenigingen, restaurants en ook een flink zwembad. Prima om hier te verblijven gedurende het hele jaar.

Als u zoekt naar een woning voor permanent verblijf in Somogy in een levendige stad, dan moet u hier eens komen kijken.