Woning in Mezocsokonya, Somogy, Hongarije

€29.375 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2232
Adres: Mezőcsokonya, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2405 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €29.375 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima woning op een 12 km van Kaposvár en 40 km van het Balaton.

In de woning een woonkamer, de keuken en bijkeuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.
De woning is gebouwd van steen en in goede conditie.

Het perceel is 2.405 m2 groot. Het is lang en wat smal en achter de woning staan dan nog een garage, een zomerkeuken en daaronder de kelder en dan nog wat stallen. Verder in de tuin een stukje groentetuin en diverse fruitbomen.

Aan voorzieningen zijn elektra, water en gas aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank en de woning kan centraal op hout verwarmd worden. Telefoon- en internetaansluitingen zijn geen probleem.

In het dorp Mezőcsokonya wonen ruim 1.200 inwoners. Niet heel groot, maar gezellig en prima om de dagelijkse boodschappen te doen in de plaatselijke supermarkt. Er is ook een postkantoor, een busstation, een dokterspost en apotheek. Ook zijn er een lagere school en kleuterschool.

Op een 12km van Mezőcsokonya ligt de hoofdstad van Somogy Kaposvár. Grote stad waar u alle winkelketens gaat vinden. Ook veel sportfaciliteiten, ziekenhuis, treinstation, zwembad en het gezellige centrum. Alles wat een grote stad u kunt bieden. Op een 6 km van het huis een mooie vis vijver en op een 20km het meer van Desada, een nog veel grotere vis vijver.

Het Balaton meer op een 40 km afstand is prima om een dagje te genieten van de(zomerse) drukte en dan weer terug naar de rust van uw Hongaarse Huis.

Prima woning in een leuke omgeving ten zuiden van het Balaton meer en niet ver van Kaposvár.