Woning in Felsőpáhok, Zala, Hongarije

€96.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4188
Adres: Felsőpáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1201 m2
Huis: 130 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1982
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft30.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €96.250 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima woning met apart gastenverblijf in een klein dorpje. Op nog geen 20 km van het Balaton meer.

De hoofdwoning is gebouwd van steen en verkeerd in prima conditie. In deze woning heeft u een hal, de woonkamer, drie slaapkamers, keuken en bijkeuken, de badkamer en dan natuurlijk het terras.

Er staat een tweede woning, in prima staat en gebouwd van leem. Mooi gastenverblijf en hier een kamer, slaapkamer, keuken en de badkamer

Perceel is met een 1.201 m2 niet heel groot, maar leuk voor een mooie tuin met niet teveel onderhoudswerk. In de tuin nog een garage, kelder en een schuurtje. Verder nog de waterput.

Voorzieningen als elektriciteit, gas en water zijn  aanwezig. Voor de afwatering is eer een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal op gas of hout verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is mogelijk.

Dit huis gaat u vinden in Felsőpáhok. Hier wonen een 600 mensen en u kunt er prima de dagelijkse boodschappen doen. Is op een 6 kilometer van Hévíz wat bekend is vanwege het thermaal meer en dat trekt zomer en winter best veel toeristen. Iets verder ligt de stad Keszthely en dan bent u dus met nog geen 20 km al aan het Balaton meer. Keszthely heeft een gezellig centrum met vele terrassen en restaurants, de markt, het kasteel, alle grote winkelketens en natuurlijk het meer. Alles bij elkaar een levendig omgeving.

Leuke huis met gastenverblijf wat met de toeristische mogelijkheden wellicht een goed verhuurobject kan zijn.