Woning in Mezőcsokonya, Somogy, Hongarije

€20.938 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2233
Adres: Mezőcsokonya, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4850 m2
Huis: 95 m2
Materiaal: Steen
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1930
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.938 (rate 320 Ft per €)
Property description:

L-vormige woning waar u wel wat werk aan zult hebben, maar gebouwd van steen en zeker de moeite waard.

U komt de woning binnen in de hal en dan gaat u door naar de keuken, de woonkamer, een grotere en een kleinere slaapkamer. Vanuit de keuken gaat u naar de badkamer, en het aparte toilet. Hier ook de trap naar de zolder en een ruimte waar u nog een kamer van kunt maken. Genoeg ruimte en mogelijkheden

De woning is bijna 100 jaar oud, maar stabiel en zeker de moeite waard om op te knappen.

Perceel is mooi groot met maar liefst 4.850 m2 en achter de woning staan dan nog een garage, een werkplaats, schuur, de kelder en dan nog wat stallen. Verder in de tuin diverse fruitbomen en ook een waterput.

Aan voorzieningen zijn elektra en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan centraal op hout verwarmd worden en er is ook nog de houtkachel. Telefoon- en internetaansluitingen zijn geen probleem.

In het dorp Mezőcsokonya wonen ruim 1.200 inwoners. Niet heel groot, maar gezellig en prima om de dagelijkse boodschappen te doen in de plaatselijke supermarkt. Er is ook een postkantoor, een busstation, een dokterspost en apotheek. Ook zijn er een lagere school en kleuterschool.

Op een 12km van Mezőcsokonya ligt de hoofdstad van Somogy Kaposvár. Grote stad waar u alle winkelketens gaat vinden. Ook veel sportfaciliteiten, ziekenhuis, treinstation, zwembad en het gezellige centrum. Alles wat een grote stad u kunt bieden. Op een 6 km van het huis een mooie vis vijver en op een 20km het meer van Desada, een nog veel grotere vis vijver.

Het Balaton meer op een 40 km afstand is prima om een dagje te genieten van de(zomerse) drukte en dan weer terug naar de rust van uw Hongaarse Huis.

Leuke L-vormige woning die na een opknapbeurt zeker een leuke (vakantie)woning is in een leuke omgeving.