Flinke woning op 6.758 m2 op een 25 km van het Balaton

€17.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2234
Adres: Táska, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 6758 m2
Huis: 98 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.500 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Flinke woning op 6.758 m2, in een leuk dorp op een 25 km van het Balaton meer.

De woning komt u binnen in een hal en dan gaat u naar een van de twee voorkamers. Naar links komt u in een tweede hal en ook daar gaat u naar een voorkamer, maar ook naar de badkamer, het aparte toilet en naar de keukenruimte. Hier kunt u dan ook weer naar buiten. Naast de keuken ruimte nog een bijkeuken en de trap naar de zolder.
U moet hier wat verbouwen. De keuken moet nog gezet worden en voor een mooie woonkamer kunt u de twee hallen met elkaar verbinden. Dan heeft u een lekker ruime woning.

Achter de woning nog een zomerkeuken met daaronder de kelder, dan nog een flinke schuur/garage en nog wat oude stallen. Aan de andere kant van de tuin nog een schuur.

Perceel is maar liefst 6.758 m2 groot en is dan het huis met tuin, dan een boomgaard met een 15-20 fruitbomen en dan een bos van een 4.500 m2 groot. U heeft hier uw eigen bos en kunt u dus zelf voorzien in uw brandstof. Genoeg hout om te verwarmen. Zijn van de (snelgroeiende) acacia bomen.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas is op het perceel maar moet nog in het huis gebracht gaan worden. Afwatering door middel van een septic tank. Telefoon en Internet zijn geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in Táska, een zogenaamd lint dorp. Links huizen en rechts huizen. Is een rustig dorpje, dus geen last van doortrekkend verkeer. Dorp is met een 500 inwoners ook weer niet heel klein, maar dus langgerekt. In het dorp hebben al enkele buitenlanders een woning.
Gebied is prachtig. Mooi centraal gelegen biedt het vele mogelijkheden. Balaton meer, de stad Marcali (met zwembad) en ook het bijzondere thermaal bad van Csisztapuszta allen in de directe omgeving.

Woning op een 6.758 m2 met een eigen bos !!!