Woning in Somogyfajsz, Somogy, Hongarije

€42.121 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2236
Adres: Somogyfajsz, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1978 m2
Laatste renovatie: 2010
Huis: 90 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1913
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft13.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €42.121 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Mooie gerenoveerde boerenwoning in een leuk dorp op een 25 km van het Balaton meer.

De woning is goed in orde. Is in 2010 gerenoveerd en is nu een heel mooie plek om uw vakantie door te brengen, maar ook prima om permanent te gaan wonen. Bij de renovatie is de keuken vernieuwd en is er een gas gestookte CV gekomen. De kozijnen en ramen zijn voor kunststof gewisseld, het dak is vervangen, de houten balken in het plafond zijn behouden en opgeknapt en er is een terras aangelegd, kortom huis is prima aangepakt.

In de woning is er dan een veranda waardoor u de woning binnenkomt. U komt dan in de hal, een woonkamer, een slaapkamer met inloopkast, een goed uitgeruste keuken met een eethoek, een opslagruimte en een badkamer met badkuip, douche en toilet.

Op het perceel van een 1.978 m2 een zomerkeuken met water en stroom zodat u er een gastenruimte van kunt maken. in de tuin ook een waterput.

Voorzieningen als water, stroom en gas zijn aanwezig. Voor de verwarming is er een (gas) CV centrale verwarming en een houtkachel. Oor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank en internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Somogyfajsz is mooi centraal gelegen ten opzicht van de steden Marcali en Kaposvár. Die laatste is de hoofdstad van de provincie en biedt u alles wat een stad bieden kan. Marcali is een wat kleinere stad, maar prima om boodschappen te doen of het zwembad te bezoeken. Iets verder dan Marcali is Csisztafürdo (20 km) een bekend thermaal bad. Marcali ligt op de route naar het Balaton meer (25 km) waar u prima een dagje van het waterplezier kunt genieten.

Prima woning voor de vakantie, maar zeker ook om permanent te gaan wonen.