Appartment in Keszthely, Zala , Hongarije

€63.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4189
Adres: Keszthely, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Appartement
Huis: 62 m2
Bouwjaar: 1968
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft20.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €63.750 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Mooi appartement op de 3e verdieping in Keszthely op maar 800 meter van het Balaton meer.

Hier woont u met alle gemakken direct bij de hand. Winkels, restaurants, musea en natuurlijk het Balaton. In Keszthely gaat u het allemaal vinden vanuit deze basis.

Het appartement is onderdeel van een in goede staat verkerend gebouw. In het appartement een woonkamer, twee slaapkamers, keuken en bijkeuken, badkamer en een apart toilet. Ook is er een balkon en vandaaruit kijkt u nar het oosten.

Het gebouw is in prima staat en is in 2015 nog geïsoleerd.

Alle voorzieningen als elektra, water en riolering zijn aanwezig. Het appartement wordt centraal (op gas) verwarmd. Uiteraard zijn telefoon en Internet mogelijk.

Bij het appartement behoort een prive opslag van een 3 m2, een gemeenschappelijke berging en een gratis parkeerterrein.

Het appartement gaat u vinden in Keszthely. Een stad aan de westkant van het Balaton meer. Het meer ligt op ongeveer 800 meter van het appartement. In Keszthely uiteraard alle voorzieningen en gemakken van een grote stad. In het centrum veel kleine winkels en natuurlijk de zaterdag markt. Ook veel mogelijkheden om uit eten te gaan of een terrasje te pikken. Het kasteel van Keszthely of een van de musea is een mooie manier om wat te bezichtigen. Niet ver van Keszthely ligt Hévíz. Bekend vanwege het kuren en het thermaal meer wat zelfs in de winter een temperatuur heeft van 25 graden. Hévíz is bekend vanwege het meer, maar het is ook een gezellige stad en zeker de moeite waard om in het centrum wat rond te wandelen.

De woning is perfect voor een vakantie-, of een permanente woning en ook nog eens een uitstekende investeringsmogelijkheid!

Service kosten 19.000 HUF per maand.