Woning in Putnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€49.688 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3251
Adres: Putnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1200 m2
Huis: 180 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1985
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft15.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €49.688 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima familie woning als u overweegt om naar Hongarije te gaan emigreren.

Deze woning gaat u vinden in het noorden van Hongarije in de stad Putnok. Leuke stad in een prima gebied en volop natuurschoon in de omgeving, Het huis staat in een nieuw(er) deel van de stad en is prima geschikt om met een familie te gaan bewonen. De woning bestaat uit een tweetal verdiepingen en hierin 5 kamers. Beneden de woonkamer, keuken, slaapkamers en een badkamer. Op de bovenverdieping ook nog een tweetal slaapkamers en een badkamers. Onder in de woning nog een heel flinke garage waar u twee auto’s kwijt kunt.

De woning staat op een perceel van 1.200 m2 waar u heerlijk in de tuin kunt vertoeven. In de tuin diverse fruit bomen. Aan de achterkant van de tuin geen buren en vrij uitzicht over de velden.

Elektra, water en stroom zijn uiteraard aanwezig en de afwatering is aangesloten op de riolering. De woning wordt centraal (op gas of hout) verwarmd en uiteraard zijn internet en telefoon geen probleem.

Putnok is een stad van ruim 7.500 inwoners in het noorden van Hongarije. Uiteraard in Putnok alles wat een stad u kunt bieden, maar in de buurt ook Szilvásvárad (bekend door het toerisme en de paarden) en Miskolc. In de omgeving vele mogelijkheden om door de natuur te wandelen, te fietsen en uiteraard te mountainbiken.

Prima woning voor uw familie als u overweegt om naar het mooie (noorden van) Hongarije te emigreren.