Woning in Alsopahok, Zala, Hongarije

€83.125 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4190
Adres: Alsópáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2038 m2
Laatste renovatie: 2010
Huis: 145 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1980
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft26.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €83.125 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima woning op maar 5 km van het Balaton meer.

Op een prima locatie, niet veer van het toeristische centrum van het Balaton meer kunt u deze woning vinden. Woning heeft twee verdiepingen en beneden vindt u de hal, de woonkamer, een slaapkamer, de keuken-eetkamer, de bijkeuken, de badkamer, het toilet en natuurlijk het terras om heerlijk buiten te kunnen zitten. Op de verdieping nog drie kamers, een opslag, een badkamer met toilet en het balkon. Best heel veel ruimte

De tuin is met een 2.038 m2 mooi ruim en hier veel fruitbomen en planten. De tuin biedt best veel privacy. Voor de opslag is er een schuur en verder een werkplaats en een kelder.

Voorzieningen als elektriciteit, gas en water zijn aanwezig, evenals de aansluiting op de riolering. Verwarming is centraal geregeld door middel van gas. Internet en telefoon kunnen uiteraard aangesloten worden.

U zit hier niet ver van het Balaton meer. Op maar 5 kilometer van Keszthely en maar 3 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Prima woning met veel ruimte in een rustige omgeving en niet ver van het toerisme.