Woning in Nagybajom, Somogy , Hongarije

€27.188 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7464
Adres: Nagybajom, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1111 m2
Laatste renovatie: 2016
Huis: 75 m2
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €27.188 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Deze leuke dorpswoning is in goede staat en snel bewoonbaar.

De woning biedt u de hal, een woonkamer, een slaapkamer, de keuken-eetkamer, de badkamer en het toilet. Aan de woning een mooi terras van 14 m2 voor nog meer leefruimte. Achter de woning een schuurtje en een carport.

De woning is in 2016/2017 gerenoveerd en voorzien van isolatie, een nieuw dak, water en elektriciteit is vervangen en nieuwe kozijn en deuren zijn geplaatst. Woning is weer tip-top in orde.

Met 1.111 m2 geen heel grote tuin, maar wel breed genoeg.

Voorzieningen als elektriciteit, gas, water en riolering zijn aanwezig. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd. Aansluiten van telefoon en internet is geen probleem.

Het dorpje Nagybajom is een flink dorp met ruim 3.600 inwoners, zo biedt alle mogelijkheden om inkopen te doen. In de omgeving zijn dan Nagyatád en Kaposvár de grotere steden en daar kunt u naar het (thermaal) zwembad of gezellig de stad in en wat op het terras zitten. Ook Marcali is niet ver weg en daar een mooi (buiten) zwembad. Vanaf Marcali zit u ook snel bij het Balaton meer. Een dagje de drukte van het meer opzoeken en dan weer terug naar de rust van uw Hongaarse huis is prima te doen.

Leuke dorpswoning in prima conditie en in een mooi gebied.