Woning in redelijke conditie en voor een goede prijs

€12.813 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7465
Adres: Bolhás, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2035 m2
Huis: 82 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.813 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Deze woning is in redelijke conditie en biedt voor een goede prijs veel ruime.

De woning heeft een overdekt terras, woonkamer, slaapkamer, keuken met bijkeuken en de badkamer. Achter de woning nog veel ruimte in de vorm van de 14 m2 grote schuur, 10 m2 opslag en 16 m2 garage.

Woning is best vrij gelegen. Links buren, rechts de buren wat verderop en aan de overkant niets. Heel vrij uitzicht.

Voorzieningen als gas, water en elektriciteit zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op de riolering en de woning wordt verwarmd met de houtkachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Dorp Bolhás is met een kleine 500 inwoners niet heel groot en op een 7 km al de stad Nagyatád voor het betere inkopen doen. Hier ook een strand en zwembad. Voor de golfliefhebbers is er een baan op een 30 km.

Leuke woning in redelijk goede conditie voor een goede prijs.