Woning in Zalaszentbalázs, Zala, Hongarije

€14.688 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7468
Adres: Zalaszentbalázs, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2100 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1964
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.688 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke blokwoning in een mooi gebied met alles voorhanden.

De woning komt u binnen in de hal/woonkamer. Een typische indeling bij de blokwoningen. Dan links 2 flinke kamers, dan naast de hal/woonkamer de badkamer en dan links de keuken, de bijkeuken/voorraadkamer en een opslag.
Achter de woning nog een kelder, wat schuren en oude stallen. Inde tuin diverse fruit bomen.

Elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangeslotenen voor de afwatering kan er aangesloten worden op de riolering die al in de straat ligt. De woning kan verwarmd worden met de houtkachel. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden.

Zalaszentbalázs is een flink dorp met een 850 inwoners. Hier kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. Mooie omgeving met veel bossen en als u wilt jagen zijn daarvoor genoeg mogelijkheden. Ook voor de visliefhebbers is het goed om te weten dat er op een 15 km een prima vis meer is. De wat grotere inkopen doet u in Nagykanizsa. Leuk stadje op een 18 km en hier de grote winkelketens, scholen, banken, sportfaciliteiten etc. Ook een gezellig centrum en diverse mogelijkheden om een terrasje te pikken of uit eten te gaan.

Een dagje toerisme aan het Balaton is prima te doen. Met nog geen uurtje (45 km) bent u in Keszthely aan het meer. Keszthely is overigens ook een stad die zeker een bezoekje waard is. Naast Keszthely ligt Hévíz en daar is natuurlijk het thermaal meer en ook het centrum is heel gezellig.

Ook een dagje “buitenland” is prima te doen. Oostenrijk op 85km. Kroatië 35 km en Slovenië op 45 km.

Kortom, voor iedereen wat te doen in deze omgeving.

Leuk (vakantie) huis in een mooi gebied en voor een prima prijs.