Woning in Pat, Zala, Hongarije

€46.563 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7469
Adres: Pat, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 955 m2
Laatste renovatie: 2000
Huis: 81 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft14.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €46.563 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Gerenoveerde woning met veel aandacht voor de authentieke details.

De woning is in 2000 gerenoveerd en uitgebreid. Is in uitstekende staat en u kunt hier direct wonen. In de woning een woonkamer, slaapkamer, keuken en eetkamer, slaapkamer, badkamer, opslag en de heerlijke veranda. In de tuin nog een schuurtje.

Water en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming zijn er enkele kachels. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Het dorpje Pal vindt u iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp zelf kunt u de dagelijkse boodschappen doen maar in Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis. Op een 12 km van Pat vindt u Zalakaros.

Prima woning in een rustig gebied en heel mooi gerenoveerd.