Woning in Marcali, Somogy, Hongarije

€74.286 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2244
Adres: Marcali, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1440 m2
Huis: 220 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1986
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Prijs: Ft26.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €74.286 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Kast van een woning in een rustige straat in Marcali. Zeker de moeite waard om te komen kijken als u zich in Hongarije gaat vestigen.

De woning heeft maar liefst drie verdiepingen en op de begane vloer een ingebouwd terras (heerlijk voor het voor- en najaar), de woonkamer, keuken met een eethoek, de badkamer en een apart toilet. Hier ook een tweetal garages. Eentje is er nu in gebruik als werkplaats.
Op de eerste verdieping een flinke overloop (woonkamer), vier (slaap)kamers, een badkamer, apart toilet en het balkon. Een van de kamers zou nog als keuken omgebouwd kunnen worden.
Op de tweede verdieping ook weer een overloop/woonkamer, twee kamers waarbij ook weer eentje omgebouwd kan worden als keukentje, een toilet en het balkon.

Alles bij elkaar heel veel ruimte en trappen en daarom is er ook een lift van de begane vloer tot aan de tweede verdieping.

De woning is in goede conditie. Is voorzien van thermopane glas. U kunt hier direct wonen.

In de tuin is nog een zomerkeuken met daaronder een kelder, opslag en een waterput.

Elektriciteit , leidingwater en gas zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de septic tank en de woning kan centraal (op hout) worden verwarmd. Het aansluiten van telefoon en Internet is geen probleem.

De woning gaat u vinden in een rustige straat in de stad Marcali. In Marcali kunt u alle inkopen doen. Tesco, Little, Penny, Aldi alles is er te vinden. Ook een mooi zwembad waar het zeker in de zomer goed toeven is. Marcali is op maar 10 km van het Balaton meer en ook niet ver van Keszthely en Hévíz. Beiden op een 30 – 35 km. Uitstapjes naar het buitenland zijn van hieruit prima te doen. Kroatië op een 65 km, Slovenië 85 km en met een 125 km bent u in Oostenrijk.

Prima woning om permanent te wonen.