Woning in Buzsák, Somogy, Hongarije

€43.438 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2245
Adres: Buzsák, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2258 m2
Laatste renovatie: 2007
Huis: 88 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft13.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €43.438 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Heerlijke woning in een leuk dorp. Heel fijne omgeving en maar op 20 km van het Balaton meer.

De woning komt u binnen in een kamer hal en vandaar uit kunt u naar een van de voorkamers. Iets doorlopen en dan komt u in de keuken van daaruit komt u in de tweede voorkamer. Keuken is redelijk groot. Vanuit de hal/kamer komt u ook naar de badkamer. Vanuit de hal/kamer komt u dan weer op het terras. Naast de woning een werkplaats en opslag.

In de tuin nog een waterput en een kelder.

Huis is in 2007 gerenoveerd. Er is de hal/kamer en badkamer aangebouwd en het dak is geheel vernieuwd. Ook is alles toen geschilderd en opgeknapt.

Electra en leidingwater zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Afwatering is op de riolering aangesloten. Verwarming door middel van de houtkachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning staat was aan het einde van het dorp en u loopt zo een bos is. Prima rustige locatie. Woning staat in een leuk dorpje dicht bij het Balatonmeer (20 kilometer). Dorp is een prima basis voor mooie wandelingen langs wijnhuisjes. Het thermaal bad in Csisztapuszta is op maar 4 km. In het dorp alle basisvoorzieningen aanwezig en verschillende eenvoudige restaurantjes met een goede keuken.

Prima woning op een mooie locatie in een leuk dorp en op een 4 km van het thermaal bad.