Woning in Iharosberény, Somogy, Hongarije

€11.875 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7472
Adres: Iharosberény, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2209 m2
Huis: 65 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €11.875 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuk huis in het westen van de provincie Somogy.

Woning is rustig gelegen in en zijstraat op een mooi perceel van een 2.200 m2. In de woning een woonkamer, de slaapkamer, keuken en bijkeuken, badkamer met toilet. In de tuin diverse fruitbomen en maar liefst 11 kastanjebomen. Verder nog een werkplaats en een garage.

Alle voorzieningen als elektriciteit, gas en water zijn aanwezig. De woning wordt met een tegelkachel verward,. De afwatering is aangesloten op de riolering. Internet en telefoon kunnen uiteraard aangesloten worden.

Deze woning gaat u vinden aan de rand van het dorp Iharosberény. Een leuk en net dorp met een 1.300 inwoners in West Somogy. De eerst grotere stad is Nagykanizsa en daar bent u al in een in een 10 minuten. Hier vele mogelijkheden. In de zomer is een dagje naar het Balatonmeer een leuk (toeristisch) uitstapje. Balatonfenyves is op nog geen uurtje rijden en nog sneller bent u in de stad Keszthely. Leuke stad en ook direct aan het Balatonmeer. Zeker waard om te bezoeken. Hier alle grote winkelketens. Ook wekelijks een markt en in Keszthely een mooi kasteel, diverse musea en een gezellig centrum. Iets verderop ligt dan Hévíz en dit is zeer bekend vanwege het thermaal meer. Hier is het hele jaar door wat te doen.

Leuk huis wat u wat moet renoveren, maar prima (vakantie) huis