Woning in Csurgónagymarton, Somogy, Hongarije

€26.970 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7504
Adres: Csurgónagymarton, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 5500 m2
Huis: 120 m2
Materiaal: Steen en nog klein deel leem
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €26.970 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Mooi ruime woning welke wel wat werk behoeft, maar in goede staat verkeerd.

De woning staat 5 haar leeg en daarom zult u zeker wat moeten opknappen, maar structureel is het prima op orde. U kunt hier snel wonen en dan stap voor stap opkappen.

Woning is 120 m2 groot en dat is goed te zien. In de woning een flinke hal, woonkamer, 2 grote slaapkamers, badkamer en een keuken met bijkeuken. Onder in de woning een garage en de verwarmingsruimte.

Het perceel is 5.500 m2 waarvan 2.000 m2 omheind is. In de tuin een waterput en een leuk terras. Aan het einde van het perceel is een beekje en hier komen de dieren uit het bos af en toe om te drinken.

Voorzieningen als water en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering moet er een aansluiting komen op de riolering. De woning wordt verwarmd met de stenen kachel en een centrale verwarming op hout. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

De woning heeft maar aan een kant buren en staat in een doodlopende straat van het dorpje Csurgónagymarton. Een dorpje met een 200 inwoners. Klein en heel rustig dorp. Voor de boodschappen komt er een rijdende winkel en een supermarkt kunt u vinden in Csurgó op een 5 km van Csurgónagymarton. In Curgó supermarkten, banken, dokters en tandarts, scholen e.d. In Csurgó ook een nieuw thermaal bad. niet ver van Csurgó is ook Hencse en daar een prima golfbaan. Op een 30 km is de stad Nagykanizsa en het Balaton meer op 70 km. Het meer van Gyékényves is dan dichterbij met een 13 km.

Leuke woning met wel wat werk maar in een natuurrijke omgeving met veel bos.