Woning in Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€10.625 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3252
Adres: Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 650 m2
Huis: 60 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1920
Slaapkamers: 1
Prijs: Ft3.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €10.625 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Traditionele Hongaarse woning voor een mooie prijs.

Geen heel grote woning en perceel, maar wel met mooie originele details zoals het houten plafond. Het dak is vernieuwd, de omheining is nieuw, maar u moet wel van binnen verbouwen. In de woning de traditionele 2 kamers, keuken en bijkeuken.

Alle voorzieningen als elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering. Uiteraard kunnen Internet en telefoon worden aangesloten.

De woning staat in een rustige straat van het dorpje Lenarddaroc. Lenarddaroc is een dorpje aan de voet van het Bükk gebergte, op ongeveer een kwartier van (het toeristische) Szilvásvárad met zijn mooie natuur, leuke eettentjes, treintje en waterval en op ongeveer een half uur van het toeristische Eger met mooie burcht en kerk, een gezellig centrum, grote supermarkten en bouwmarkt.

In het dorp zelf kunt u terecht voor de kleine boodschappen in het plaatselijke supermarktje. Voor het uitgebreid winkelen gaat u naar Ózd (kwartiertje verderop) of natuurlijk naar Eger. In het gebergte kunt u natuurlijk prachtige wandelingen maken, maar ook wordt hier geskied op de pistes van Bánkút ( www.bankut.hu )

Leuke woning met best veel werk, maar dan ook voor een goede prijs.