Woning in Marcali, Somogy, Hongarije

€40.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2249
Adres: Marcali, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3870 m2
Laatste renovatie: 2003
Huis: 112 m2
Kelder: ja
Badkamers: 1
Prijs: Ft12.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €40.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prachtig wijnhuis (goed om permanent te wonen) met prachtig uitzicht.

De woning is heel mooi gelegen. Niet ver van Marcali, waar u alle gemakken van een stad kunt vinden, en dan de berg in. Met een 500 meter via de verharde weg bent u dan helemaal in het wijngebied.

De woning is prima op orde. In 2003 is het dak vervangen, zijn de water leidingen vernieuwd, is er nieuw elektra aangelegd en zijn de ramen vervangen door isolatieglas. Ook het gebouw is deels geïsoleerd.

Wat schilderen wellicht nodig, maar verder klaar om te bewonen. U kunt het zelfs kopen met het meubilair en de apparatuur om wijn te maken. De woning bestaat uit twee verdiepingen met onderin de originele wijnkelder. Daar was het vroegere wijnhuisje met hier de kelder met alle vaten en apparatuur en een kamer. Hier ook een toilet. Op de verdieping dan het appartement met het mooie grote terras van waar u een prachtig uitzicht heeft, een halletje, een woonkamer met de kachel, de keuken, een slaapkamer en een douche/WC. Klein, maar fijn.

Het perceel is maar liefst 3.870 m2 groot en hier veel fruitbomen (appel, peer, kersen, perzik, pruimen, noten etc.) en natuurlijk de wijngaard. Ook een paar opslagplaatsen en hier ook de waterput van waaruit het water voor de woning gehaald wordt. Hiervoor is een hydrofoor aanwezig.

Elektriciteit en water (vanuit eigen put) zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de septic tank en de woning kan met houtkachels worden verwarmd.

De woning gaat u vinden in een mooi gebeid buiten de stad Marcali. In Marcali kunt uw alle inkopen doen. Tesco, Little, Penny, Aldi alles is er te vinden. Ook een mooi zwembad met thermaal bad waar het zeker in de zomer goed toeven is. Huis staat op maar 700 meter van het bad.
Marcali is op maar 10 km van het Balaton meer en ook niet ver van Keszthely en Hévíz. Beiden op een 30 – 35 km. Uitstapjes naar het buitenland zijn van hieruit prima te doen. Kroatië op een 65 km, Slovenië 85 km en met een 125 km bent u in Oostenrijk.

Prima woning voor de vakantie en uw wijn te verbouwen, maar ook om u hier permanent te vestigen.