Woning in Dédestapolcsány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€40.952 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3253
Adres: Dédestapolcsány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 100 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1999
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft12.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €40.952 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Leuke woning aan de voet van het Bükk-gebergte.

In de woning drie kamers die allen aan de straatkant liggen. Is een rustige straat met weinig verkeer. Wel lekker veel licht. Woonkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, de badkamer en het toilet. De zolder kunt u eventueel uitbouwen voor nog een kamer.
In de tuin een dubbele garage, een gezellige barbecue plaats en een waterput.

De woning is een 20 jaar terug gebouwd en staat in een (toen) nieuw gebouwd gebied van het dorp. Leuke buurt.

Elektriciteit, water en gas zijn beschikbaar. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en internet kunnen aangesloten worden. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd.

De woning bevindt zich in het dorp Dédestapolcsány. Dédestapolcsány ligt aan de voet van het Bükk-gebergte, in een vallei en op slechts 800 meter van het prachtige Lázbérci-meer, bekend als vis meer (onderdeel van het natuurgebied Lázbérc).

In Dédestapolcsány zijn er ongeveer 1600 inwoners en de plaats biedt restaurants, scholen en diverse winkels. Dédestapolcsány ligt op 45 minuten rijden van Miskolc en Eger en 40 minuten van Ózd. Szilvásvárad, dat beroemd is om zijn schilderachtige kenmerken, de Fátyol waterval, de Lipizzaner paarden en de geheel nieuwe rijhal ligt op ongeveer 10 km afstand. Dit alles maakt dat het gebied perfect geschikt is voor wandelen, paardrijden, vissen, jagen, plezier en ontspanning.

Leuke woning in een goede buurt in een leuke omgeving.