Woning in Bázakerettye, Zala, Hongarije

€17.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7507
Adres: Bázakerettye, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1890 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1965
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.500 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in het zuidwesten op maar een km van een thermaal bad.

De woning is in redelijke staat hoewel het niet meer heel modern is. U kunt hier prima wonen en opknappen. In 2010 is het dak veranderd.

In de woning een hal, woonkamer, twee slaapkamers, keuken en de badkamer met toilet.

Achter de woning nog een garage, een zomerkeuken, de kelder en wat (oude) stallen en opslagruimte. De tuin is netjes onderhouden en in de tuin diverse fruitbomen.

Voorzieningen als elektriciteit, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd via gasconvectoren. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Bázakerettye is een plaatsje van een 1.000 inwoners in het zuidwesten van Hongarije. U zit hier op een 75 km van Oostenrijk, 15 km van Kroatië en 20 km van Slovenië. In Bázakerettye wat winkels en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. In de omgeving veel mogelijkheden om te vissen of te zwemmen (meer op een 3 km). Ook voor jagers is dit een heel mooi gebied met veel mogelijkheden.
De grotere plaatsen in de omgeving zijn Letenye, Nagykanizsa, Hévíz (thermaal meer) en bij het Balaton meer de stad Keszthely. In een uurtje kunt u daar zijn.

Leuke woning waar u snel kunt wonen om daarna rustig aan te moderniseren, in een leuke omgeving.