Woning in Ózd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€17.143 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3256
Adres: Ózd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 600 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.143 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Aparte woning in een mooi deel van de stad Ózd met een prachtig uitzicht.

De woning staat in de stad Ózd, Is het laatste huis in de straat en het perceel grenst aan twee straten. Het uitzicht van hier is geweldig. De woning behoeft wel werk. U zult hier moeten renoveren, maar als u op zoek bent naar een stadswoning is het zeker de moeite waard om te bekijken.

In de woning een hal waaraan drie kamers grenzen. Verder de keuken en een badkamer. U kunt hier nog een en ander inrichten. Ook zijner maar liefst 3 kelders welke nu in gebruik zijn als wijnkelder en als opslagruimte.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. De riolering is aanwezig maar moet nog wel aangesloten worden. Voor de verwarming wordt gebruik gemaakt van kachels en gasconvectoren. Aansluiten telefoon en Internet is geen probleem.

De woning staat in een moo0i deel van Ózd en u heeft hier een mooi uitzicht. Ózd is een flinke stad terwijl u hier geen idee heeft dat u in de stad woont.

Als u handig bent en niet ver van een stad wilt wonen dan moet u hier eens gaan kijken.