Helemaal compleet en op maar 15 km van het Balaton meer.

€52.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2251
Adres: Lengyeltóti, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1916 m2
Laatste renovatie: 2017
Huis: 95 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.640.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €52.000 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Deze woning moet u komen kijken. Helemaal compleet en op maar 15 kilometer van het Balaton meer.

De eigenaars hebben de woning in 2016 gekocht en op laten knappen. Is prima in orde. Door omstandigheden kunnen ze nagenoeg niet meer naar Hongarije komen en hebben daarom moeten besluiten om het te verkopen.

Kijk eens goed naar de foto’s en u weet dat het een heel compleet huis is. Nette kamers, keuken, badkamer, kelder en ruimte garage en schuur. Huis wordt leeg opgeleverd.

De woning komt u binnen via de hal/woonkamer. Niet heel groot, maar wel gezellig. Dan rechts de echte woonkamer. Links van deze woonkamer de keuken en erachter de badkamer en een opslagruimte. Naast dit alles de twee slaapkamers en daartussen een apart toilet. Enige nadeel is dat u via de ene slaapkamer naar de andere moet.

Achter de woning een garage en carport. Gaat u de garage in en dan naar recht en naar benden, dan komt u in een mooie kelder. Naast de garage een carport.

Achter dit alles de tuin. Nieuwe met gras ingezaaid en dit is natuurlijk prima om er een boomgaard van te maken, maar ook om er een zwembad te maken.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. De straat is een geasfalteerde weg en het buurtje biedt veel sociale controle. Hier wonen uiteraard diverse Hongaren, maar ook enkele Duitsers, Belgen, Engelsen en Nederlanders. Internationaal straatje.

Hier gaat u wonen in een prachtig gebied met alle voorzieningen voorhanden. De plaats zelf is een stad (met stadsrechten), maar is eigenlijk een groot dorp waar wel alle dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. In de plaatsen aan het Balaton (Fonyód), of Balatonboglar treft u een Lidl en Tesco. Alles hier in de omgeving voorhanden. Op een 5 km treft u ook nog het bijzondere thermaal bad van Csisztapuszta. In de “stad’ wonen al meerdere buitenlanders naar volle tevredenheid.

Heel leuke woning voor een heel goede prijs.

Prijs is in Euro.