Woning in Marcali, Somogy, Hongarije

€21.563 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2252
Adres: Marcali, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2134 m2
Laatste renovatie: 2012
Huis: 35 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.563 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Gezellig huis midden in de natuur met een prachtig uitzicht en toch dichtbij de stad.

De woning staat op een heel bijzondere locatie. Mooi breed perceel in een rustige straat. U komt er via een geasfalteerde weg en dan de laatste 300 meter is het een verharde weg. Hier absoluut rust en ruimte. Is in het wijngebied van de stad van Marcali, waar u alle gemakken van een stad kunt vinden.

Het huis is prima op orde. In 2012 nog gerenoveerd en u kunt hier direct wonen. De woning bestaat uit twee verdiepingen met boven het prachtige terras om van het uitzicht te genieten, een kamer van een 25 m2, eethoek, douche en WC. Onderin een 10m2 kelder en een 5m2 terras. Klein, maar fijn.

Het perceel is 2.134 m2 groot en het zijn twee percelen, dus lekker breed. Hier diverse fruitbomen.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de septic tank en de woning kan met een houtkachel worden verwarmd.

De woning gaat u vinden in een mooi gebied net buiten de stad Marcali. In Marcali kunt uw alle inkopen doen. Tesco, Little, Penny, Aldi alles is er te vinden. Ook een mooi zwembad met thermaal bad waar het zeker in de zomer goed toeven is. Huis staat op maar 5 minuten van het bad.
Marcali is op maar 10 km van het Balaton meer en ook niet ver van Keszthely en Hévíz. Beiden op een 30 – 35 km. Uitstapjes naar het buitenland zijn van hieruit prima te doen. Kroatië op een 65 km, Slovenië 85 km en met een 125 km bent u in Oostenrijk.

Prima woning voor de vakantie.