Woning in Szentpéterúr, Zala, Hongarije

€65.625 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4191
Adres: Szentpéterúr, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3258 m2
Laatste renovatie: 2007
Huis: 149 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1995
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft21.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €65.625 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Mooi woonhuis in het zuidwesten, op een 30 km van het Balaton meer.

De woning biedt u twee verdiepingen. Op de begane grond een hal, de woonkamer/keuken, slaapkamer, douche en de WC. Op de verdieping de overloop, twee slaapkamers en de badkamer met WC.

Het perceel is maar liefst 3.258 m2 groot en lekker breed. In de tuin een opslag, de garage, een barbecue plaats, de waterput en diverse fruitbomen.

Aan voorzieningen zijn elektra en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan worden verwarmd met de open haard en de tegelkachel. Aansluiten van Internet en telefoon is geen probleem.

Szentpéterúr is een dorp met iets meer dan 1.000 inwoners. U kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. Gelegen in west Hongarije ten westen van Hévíz en Keszthely. Kehidakustány met het mooie zwemparadijs is op een 25 km. Ook zover ligt Hévíz. Het hart van de stad Hévíz is het thermaal meer dat enkele tienduizend jaren geleden hier ontstond en veel wordt gebruikt vanwege het geneeskundige effect van het water. De watertemperaturen in het thermaal meer variëren van circa 28°C-38°C in de zomer, tot ongeveer 24°C-25°C in de winter. Op deze manier kan er het hele jaar door buiten in het meer gebaad worden en daar maken vele toeristen gebruik van waardoor Hévíz een bekend kuuroord is met hotels, ziekenhuizen en behandelcentra.

Ook de stad Keszthely is de moeite waard. Heel gezellig centrum en het kasteel en natuurlijk het Balaton zijn zeker een bezoek waard. Keszthely is een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d.

Leuk huis op een mooi breed perceel.