Woning in Járdánháza, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€60.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3260
Adres: Járdánháza, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 11000 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1964
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Prijs: Ft19.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €60.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Groot stuk bebouwing op een 11.000 m2.

Hier heeft u veel mogelijkheden. Het pand was in gebruik als vakantiehuis voor de verhuur en u zou er weer zoiets van kunnen maken.

Pand bestaat uit 4 verdiepingen. Op de begane vloer vindt u een woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Op de eerste verdiepingen 2 kamers, op de derde twee kamers, toilet en een badkamer. De vierde verdieping biedt nog een kamer.

Het perceel is in totaal 11.000 m2 groot en daar vindt u nog een zomerkeuken, maar liefst 3 garages en ook nog twee kelders wat weer van pas komt omdat er ook nog een wijngaard is. Perceel is mooi gelegen naast het dorp.

Er is water en elektra aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en voor de afwatering is er een septic tank. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Huis is mooi vrij gelegen. Aan het einde van het dorp en u kunt hier prima allerlei dieren rond zien lopen.

Járdánháza is een plaats met bijna 2.000 inwoners in het noorden. Nette plaats en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. De wat grotere plaatsen zijn Szilvásvárad op een 15 km, Bükkszék met een thermaal bad op een 20 km en Eger op een 25 km. Laatste is een grote stad met allee inkoopmogelijkheden en vooral ook een gezellig centrum.

Groot huis op een flink perceel waar u wat moois van kunt maken.