Woning in Nemesdéd, Somogy Hongarije

€26.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7511
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2874 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 65 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €26.250 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Dit huis is kortgeleden gerenoveerd. Ziet er weer prima uit!.

In september 2018 is de renovatie afgerond. Vernieuwd zijn de elektra, waterleidingen, badkamer, schoorsteen en in de kamers is er laminaat gelegd. Dak is nog in prima conditie.

Huisje is niet heel groot, maar gezellig. Het biedt een flinke woonkamer/keuken, een grotere en kleinere slaapkamer en de badkamer met toilet. Achter de woning staat nog een schuur, opslagruimte en wat oude stallen.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan eventueel vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in een heel rustig straatje (maar twee huizen) in het dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor hetdoen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Leuke woning in een prima omgeving.