Woning in Balatonújlak, Somogy , Hongarije

€23.125 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2253
Adres: Balatonújlak, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1890 m2
Huis: 75 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1963
Slaapkamers: 2
Prijs: Ft7.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.125 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke opknapper op maar 5 km van het Balatonmeer.

De woning moet gerenoveerd worden, maar kan dan een prima (vakantie)woning worden dicht bij het Balatonmeer. Het meeste werk van opknappen is van binnen want het dak is nog in een redelijk goede conditie. De woning biedt een overdekt terras, een hal/woonkamer, 3 kamers, een kamer waar u de keuken/bijkeuken kunt maken. Dan is er de ruimte waar een trap naar de zolder staat en hier kunt u dan de badkamer maken. Verder is er nog de zomerkeuken en een schuurtje. Daar ook een toilet. In de tuin is er dan nog een kelder, een heel grote schuur waar u prima een carport en een heerlijk overdekt terras voor de warme dagen van kunt maken en wat stallen en de waterput.

Voorzieningen als water, elektra en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de aansluiting op der riolering. Aansluiten van telefoon en internet is geen probleem.

De woning staat in Balatonújlak. Een dorp van een 600 inwoners in de zuidwest hoek van het Balatonmeer. U kunt in het dorp prima uw dagelijkse boodschappend doen. Op maar 5 km van het strand, 8 km van het stadje Marcali met een heel leuk zwembad en op een 20 tot 25 km van de grotere steden Hévíz en Keszthely. Hévíz is bekend door het thermaal meer en in de stad Keszthely’ kunt u alles vinden wat en grotere stad te bieden heeft.

Leuke woning welke na het opknappen een prima (vakantie) woning is.