Woning in Alsopahok, Zala, Hongarije

€78.730 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4193
Adres: Alsópáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3302 m2
Laatste renovatie: 2008
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1940
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft24.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €78.730 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Traditionele boerenwoning op een 7 km van het Balaton. Is kortgeleden gerenoveerd.

De traditionele boerenwoning is nog te herkennen, maar de kwaliteit is meer van deze tijd. In 2008 is de woning geheel gerenoveerd. Er kwam nieuwe elektriciteit, water- en rioleringspijpen, een nieuw dak, binnen en buiten isolatie en er was een bijgebouw gezet met daarin een slaapkamer, badkmaer en opslag. Woning is weer prima in orde.

Alles bij elkaar biedt de woning nu het overdekte terras, de woonkamer, keuken en bijkeuken, badkamer en toilet en drie slaapkamers. Verder nog opslagruimte en een kelder.

Alle voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig en gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon aansluitingen zijn geen probleem.

U zit hier niet ver van het Balaton meer. Op maar 7 kilometer van Keszthely en maar 2 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Mooi woning met toch een traditioneel uiterlijk.

Prijs is in Euro.