Woning in Nemesdéd, Somogy Hongarije

€30.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7512
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2081 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 79 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €30.000 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Leuk gerenoveerd huis in het centrum van een aardig dorp in het zuiden.

De woning is in april 2018 gerenoveerd. Vernieuwd zijn de elektra, waterleidingen, badkamer, overal tegels of laminaat op de vloer, de schoorsteen en kozijnen van kunststof met veelal rolluiken. Dak is nog in prima conditie.

De woning biedt het terras, een woonkamer, keuken welke nog ingericht moet worden, twee slaapkamers en de badkamer met toilet. Achter de woning staat nog een schuur welke eventueel nog een derde slaapkamer kan worden. Daarnaast nog een carport voor twee auto’s.

Voorzieningen als elektra , gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het rustige dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor hetdoen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Mooie woning in een prima omgeving.