Grondstuk in Petőfiszállás, Bacs-Kiskun, Hongarije

€4.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5090
Adres: Petőfiszállás, Bács-Kiskun, Hongarije
Categorie: Centraal en Zuid Hongarije
Soort: Grondstuk
Perceel: 4158 m2
Huis: 30 m2
Materiaal: Leem en steen
Prijs: Ft1.280.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €4.000 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prachtige gelegen perceel met oude tanya voor een zeer goede prijs. Geen directe buren.

Het huis staat al een paar jaar leeg, dus wellicht dat het wat vervallen is geraakt, maar de locatie en de plek is fantastisch. Al koopt u het alleen maar voor de grond. Met nog geen Euro per m2 koopt u hier uw eigen privé camping. Neem uw tent of caravan mee en u kunt vakantie vieren. Ideaal voor hikers en survival liefhebbers.

U kunt altijd nog wat knutselen aan de tanya voor de toekomst en u hebt hier misschien wel een zeer leuke investering. De tanya is niet groot en er moet veel aan gedaan worden, maar neemt u er de tijd voor. Hier is haasten je niet voor te stellen. In de tanya een kamer en keukenruimte. Water is er op het land (bron) en elektriciteit wekt u op met een generator of kunt u laten aansluiten (400 meter)
Dit is wat voor de absolute rustzoeker. 400 meter van de buren en het perceel is 50 bij 100 meter. Ligt in de vrije natuur en wordt dagelijks bezocht door herten en wilde zwijnen.

Mooi gelegen perceel in het gebied van Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa en Szeged Dit perceel vindt u in de omgeving van Petőfiszállás. In deze plaatsen vindt u een en ander aan winkels, zwemmen recreatiemogelijkheden en ook een restaurant. Hier kunt u ook de dagelijks boodschappen doen.

Dit perceel is in een gebied voor de liefhebber. Hier rust en ruimte en u hoeft zich ook niet te vervelen.

Prijs is in Euro.