Woning in Nemesdéd, Somogy, Hongarije

€7.619 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7513
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2890 m2
Huis: 100 m2
Prijs: Ft2.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €7.619 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Casco woning waar u een prima vakantiehuis van zou kunnen maken.

De woning is gebouwd van steen, het dak is in goede conditie en het geeft prima mogelijkheden, maar u moet wel alles er nog in bouwen. Momenteel zijn er de hal en dan 4 kamers. U kunt dit zelf nog verder inrichten.

Voorzieningen als elektra , gas, water en riolering kunnen vanuit de straat worden aangesloten. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het rustige dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor hetdoen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Leuke kans om een woning naar eigen inzichten in te richten.