Woning in Vése, Somogy, Hungary

€12.571 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7517
Adres: Vése, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1980 m2
Laatste renovatie: 2014
Huis: 45 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.571 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Heerlijk gelegen woning waar u snel kunt gaan wonen.

De woning is gebouwd van leem en steen en is aan de binnenkant in 2014 nog geheel gerenoveerd, Op de foto’s ziet u de nieuwe kamer, keuken en badkamer. De buitenkant kan nog wat werk gebruiken, maar dan is het weer een prima woning. Gelegen aan een doodlopende straat in het dorpje Vése met na de achtertuin alleen maar bos.

U komt de woning binnen in de woonkamer en vandaaruit gaat u nar de slaapkamer en de keuken. Vanuit de keuken komt u dan in de badkamer.

Het perceel is met een 1.980 m2 niet heel groot, maar goed te onderhouden. Voordeel is dat het een dubbel wijd perceel is, dus lekker veel privacy. Op het perceel kunt u 20% bebouwen, dus als u wilt kunt u bij bouwen.

Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met hout kachels verwarmd. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Deze woning gaat u vinden aan het einde van het dorp Vése. In een doodlopende straat en achter de woning een bos. In het dorpje zelf een supermarkt, een dokterspost een school e.d. redelijk dorp. Ligt in de regio Nagykanizsa (25 km), Marcali (30 km) en Zalakaros (25 km). De dichtstbijzijnde grotere plaats is Böhönye op een 8 km. Allen grotere plaatsen waar u prima inkopen kunt doen, naar een terrasje gaan, of uit eten gaat. In Zalakaros een thermaal bad. Zelfs een dagje Balaton is goed te doen. Is op een 45 km.

Leuke complete woning in een leuke omgeving.