Leuke woning op een perceel van 7.646 m2.

€30.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4221
Adres: Dióskál, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 7646 m2
Laatste renovatie: 2008
Huis: 92 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €30.000 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke woning welke snel bewoonbaar is op een perceel van maar liefst 7.646 m2.

De woning stamt uit 1970 en is in 2008 nog netjes opgeknapt. Nu een prima (vakantie) woning. De woning biedt een grote hal, de woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken en bijkeuken, badkamer met toilet, opslagruimte en een heerlijk terras.

Perceel is maar liefst 7.646 m2 groot en daar naast de woning nog de boerderijgebouwen met stal, schuur, kelder en waterput. Hier ook nog de garage In de tuin ook diverse fruitbomen, een groentetuin en weiland. Prima om zelfvoorzienend te wonen en toch in een dorp.

Voorzieningen als elektriciteit leidingwater, telefoon en de aansluiting op een septic tank zijn geregeld. De woning wordt nu verwarmd door middel van gasconvectoren en houtkachel. Telefoon en internet zijn al aanwezig.

Dit object gaat u vinden in een rustige straat van het nette en rustige dorp Dióskál. Dióskál is een leuk, netjes en rustig Hongaars dorpje wat niet direct in het toerisme is gelegen, maar alles toch op een redelijk afstand bereikbaar. Zo vindt u de baden van Zalakaros op 10 kilometer en bent u als in Keszthely (Balaton meer) met een 22 kilometer. Hier kunt u ook prima alle (grotere) boodschappen doen. Alles winkels zijn daar aanwezig. Iets eerder (20 kilometer) bent u ook al in Hévíz, bekend van het thermaal meer en het gezellige centrum.

Een prima woning op een groot perceel wat vele mogelijkheden biedt.