Woning in Kőröshegy, Somogy , Hongarije

€58.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2256
Adres: Kőröshegy, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2317 m2
Huis: 278 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1985
Slaapkamers: 7
Badkamers: 4
Prijs: Ft18.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €58.750 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prachtig complex om hier een business met het toerisme op te starten.

Dit leent zich prima om te verhuren. U heeft hier maar liefst 3 gebouwen (130 m2, 52 m2 en 96 m2) ter beschikking en dat op maar 5 minuten van het Balaton meer zonder dus in de drukte te zitten en toch heerlijk te genieten.

Het hoofd gebouw is 130 m2 en heeft twee verdiepingen. Op de begane vloer zijn er de woonkamer, twee slaapkamers, keuken en bijkeuken, de badkamer, de WC en dat alles verbonden door de gang. Op de eerste verdieping zijn er 3 kamers, keuken en badkamers. Alle drie de kamers hebben een balkon. De verwarming is centraal geregeld. Onder het gebouw nog de kelder.

Het tweede gebouw is 52 m2 en een prima gasten huis. Hier een kamer, keuken en de badkamer. De verwarming is geregeld door middel van gasconvectoren. Naast het tweede gebouw vindt u ook de garage.

Het derde gebouw is 96 m2 en ook dit is prima geschikt om er een gastenverblijf van te maken. Hier 2 kamers, keuken en badkamer. Ook hier wordt verwarmd met gasconvectoren.

Het perceel is 2.317 m2 groot en kan uw gasten best veel privacy bieden. Het is een beetje oplopend terrein. U kunt hier zelfs nog wel wat uitbreiden. Ruimte genoeg.

Aan het geheel moet nog wel gebeuren voor het 100% klaar is voor uw gasten. Zo is het hoofdgebouw voor 80% gereed en kunt u dit verder naar believen afmaken. Ook e andere gebouwen kunnen uiteraard wel wat werk gebruiken.

Alle voorzieningen als gas, water en elektra zijn aanwezig en voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon aansluiten si geen probleem.

Dit complex staat in het dorp Kőröshegy wat weer op een 5 minuten van het Balaton meer ligt. In Kőröshegy wonen een 1.700 inwoners en u kunt er prima de boodschappen doen. Bereikbaarheid is optimaal. Slechts 3 minuten van de snelweg M7 en naar Boedapest (vliegveld) is het nog geen anderhalf uur. U zit hier ook direct bij Szántód van waar u een oversteek kunt maken naar de noordkant van het Balaton. Dan is een bezoek aan Tihany en aan Balatonfüred zeker aan te bevelen.

Als u wat wilt gaan doen in Hongarije en op het gebeid van toerisme wat zoekt, dan moet u zeker hier eens komen kijken.