Mooie woning niet ver van het Kis-Balaton.

€31.563 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4194
Adres: Zalaszabar, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Laatste renovatie: 2000
Huis: 91 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft10.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €31.563 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Mooie woning niet ver van het Kis-Balaton.

Perceel is een 1.000 m en daar vindt u de woning en een opslag ruimte. In de woning de hal, de woonkamer/keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een opslagkamertje en natuurlijk de veranda en het terras om van het heerlijke Hongaarse weer te genieten. De zolder is eventueel te gebruiken om uit te bouwen,. Onder de woning is er een kelder (20 m2) en in de tuin nog een opslagruimten van een 10m2. Verder in de tuin diverse (fruit) bomen.

Aan voorzieningen zijn stroom, water en gas aanwezig. De verwarming wordt met gasconvectoren geregeld en voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon zijn geen probleem.

U vindt de woning in het dorp Zalaszabar en staat in de buurt van de wijnberg en het biedt u een mooi uitzicht op het Kis-Balaton. In het dorpje wonen ruim 600 inwoners. Heel rustig plattelandsdorp, maar in de omgeving is genoeg te doen. Zalakaros met het mooie thermaal zwembad is al op 10 km. De stad Keszthely direct aan het Balaton meer op een 25 km en ook Hévíz met het beroemde thermaal meer is op maar 25 km. Zelfs een vliegveld is er in de buurt. Op een 10 km is er het vliegveld van Hévíz-Balaton waarvan nog steeds plannen zijn om het te (her)openen.

Prima woning in een leuk dorp op maar 25 km van het Balaton.