Woning in Tiszaigar, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€23.625 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8410
Adres: Tiszaigar, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 1242 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 53 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.560.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.625 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Heel mooi opgeknapte woning, gelegen aan het begin van het dorp en op maar een 10 km van het Tisza meer.Huurkoop is bespreekbaar.

De woning is in 2018 geheel opgeknapt en biedt een mooie ruimte voor 1-2 personen. In de woning een woon- slaapkamer, keuken en badkamer. Alles heel netjes want bij de verbouwing is de woning geheel vernieuwd. Zo is er nieuw elektra, nieuwe aan- en afvoeren in de woning gebracht, zijn de vensters vernieuwd en zijn nu allen kunststof en dubbel glas en is er een nieuwe keuken en badkamer geïnstalleerd. Bij de verbouwing zijn goede duurzame materialen gebruikt.
De tuin is fraai, is 1.242 m2en geheel omheind. In de tuin nog een opslag en parkeerplaats.

De woning is voorzien van elektriciteit en leidingwater. Afvoer is aangesloten op de (nieuwe) septic tank en het huis wordt verwarmd door de houtkachel en de (elektrische) LED verwarming. Telefoon (en Internet) kan uiteraard worden aangesloten.

Het dorpje Tiszaigar is dichtbij Tiszafüred met de toeristische gezelligheid van een badplaats aan het Tiszameer. In het dorp Tiszaigar wat winkels, een dokterspost, natuurlijk het Hongaarse café e.d. Volwaardig dorp. In Tiszafüred is er het hele jaar door wat te doen. Er wonen diverse buitenlanders en vooral in de zomer veel toeristen. Twee keer in de week een markt. In Tiszafüred en in Tiszaörs is er een (thermaal) bad. Het Tiszameer is op een 10-11 kilometer.

In het dorp wonen enkele Nederlanders, Belgen en Duitsers.

Heel mooie woning en direct klaar om van te genieten.

Prijs is in Euro en huurkoop behoort tot de mogelijkheden.