Prachtige uitstraling en heel veel ruimte in huis en tuin.

€25.079 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7519
Adres: Sand, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 7642 m2
Huis: 119 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €25.079 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Pand met een prachtige uitstraling en heel veel ruimte in huis en tuin.

De woning is 119 m2 groot en is gebouwd van steen en leem. Conditie is niet slecht en alles is er, dus u kunt hier snel wonen en dan stap voor stap opknappen. In de woning een woonkamer, drie slaapkamers, de gang met daarin de trap naar de zolder, keuken en bijkeuken en de badkamer. Naast de woning dan nog een garage, een zomerkeuken en de stal.

Het perceel is 7.642 m2 groot en ongeveer 1/3 deel is tuin en is omheind. De rest is akkerland en wordt nu gebruikt door de buren.

Water en stroom zijn aanwezig. De woning wordt verwarmd met kachels. Er zijn 3 schoorstenen. Voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon en Internet kan worden aangesloten.

De woning staat in een rustige straat niet ver van het centrum in het dorpje Sand en hier een supermarkt (op 500 meter van de woning) en wekelijks is er een dokter in het dorp. De wat grotere plaatsen zijn Nagykanizsa waar u alle grote winkelketens gaat vinden en ook een gezellig centrum. Nagykanizsa is op een 15 km. Ook op 15 km vindt u Zalakaros waar zich een prima thermaal bad bevindt en een dagje Balaton is goed te doen. Met 45 km bent u aan het meer.

Flinke woning met veel ruimte in een mooi deel van (westelijk) Hongarije.