Woning in Marcali, Somogy, Hongarije

€13.429 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2257
Adres: Marcali, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 890 m2
Huis: 64 m2
Materiaal: Steen en leem
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 1
Prijs: Ft4.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €13.429 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Een huis met heel wat werk, maar in de stad Marcali, wel in een rustig deel van de stad.

De woning is 64 m2 groot en gebouwd van steen en leem. Er is een ingebouwd terras wat prima de keuken kan worden, twee kamers wat woonkamer en slaapkamer kunnen zijn en de ruimte waar de keuken was, maar wat een prima badkamer kan worden. Het perceel is 890 m2 groot en als u wilt bijbouwen is er genoeg ruimte.

Voorzieningen als water, gas en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning staat in een rustige buurt midden van de stad, dus prima bereikbaar voor alle voorzieningen. In Marcali kunt u alle inkopen doen. Tesco, Little, Penny, Aldi alles is er te vinden. Ook een mooi zwembad waar het zeker in de zomer goed toeven is. Marcali is op maar 10 km van het Balaton meer en ook niet ver van Keszthely en Hévíz. Beiden op een 30 – 35 km. Uitstapjes naar het buitenland zijn van hieruit prima te doen. Kroatië op een 65 km, Slovenië 85 km en met een 125 km bent u in Oostenrijk.

Huis moet gerenoveerd worden, maar alles is er en rustig gelegen midden in de stad!!