Woning in Miháld, Zala, Hongarije

€34.848 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7520
Adres: Miháld, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 17500 m2
Laatste renovatie: 2015
Huis: 75 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft11.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €34.848 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Hier woont u op een perceel van maar liefst 17.500 m2 zonder buren.

Hier koopt u huis en perceel buiten het dorp gelegen, dus heel veel privacy. U heeft geen buren en op een 900 meter van het dorp.

De woning is een 72 m2 groot en is gebouwd van steen en leem. In de woning kont u binnen in de hal/woonkamer en van daar gaat u naar de 2 slaapkamers, de keuken, de badkamer en het aparte toilet (zijn van 2015) en direct naast de woning is er een ruimte met een trap naar de zolder. Van deze kamer kunt u een kamer maken. Verder nog een werkplaats met daaronder de kelder.

Het perceel is maar liefst 17.500 m2 groot en aan één stuk wat u direct op naam kunt kopen. Hier heeft u veel privacy en u vindt hier nog de (oude) boerenschuren zoals kippenren, varkensstal, schuren en de waterput. Ook is er nog een klein bos. U kunt hier prima uw dieren houden.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

U vindt dit object buiten het dorp Miháld. Miháld is een dorp van bijna 1.000 inwoners iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp kunt u prima de dagelijkse inkopen en doen en verder vindt u in Nagykanizsa alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 12 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap.

Als u op zoek bent naar ruimte en privacy moet u hier eens komen kijken.