Woning in Zákányfalu, Somogy , Hongarije

€11.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7522
Adres: Zákányfalu, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 3950 m2
Huis: 60 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1985
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €11.250 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuk huisje waar u een en ander aan moet opknappen, op een locatie met veel privacy.

Dit huisjes staat aan het einde van het dorp op een perceel van een 3.950 m2 met veel privacy. Vanaf de weg moet u over een (eigen) verharde weg van een 100 meter om bij de woning te komen.
U moet wat door de rommel heen kijken. De eigenaar is overleden en de kinderen zijn nu stap voor stap aan het opruimen.

Het huisje is een 60 m2 groot, gebouwd van steen en constructief in orde. U stapt de woning in via het ingebouwde terras waar een hal is en vandaar komt u in de slaapkamer, de douche/WC en de keuken. Niet heel groot, maar prima voor een zomerverblijf en als u hier voor langer tijd wilt wonen is bijbouwen goed te doen.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt tot nu toe met de houtkachel verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

U vindt deze woning aan het einde (of begin) van het dorp Zákányfalu waar een 600 mensen wonen. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en er is een dokterspost, een tandarts en een apotheek. Voor de vis- en water liefhebbers is er het meer van Gyékényes (3 km) en een mooi weer om wat aan het water te relaxen, wat te varen en zeker om te vissen. Hier zitten allerlei soorten vis.

De wat grotere plaatsen in de buurt zijn Csurgó (15km) met een mooi thermaal bad en Nagykanizsa (25 km) waar u alle grote winkelketens gaat vinden. Hier ook een gezellig centrum en volop mogelijkheden om naar een restaurant te gaan, een terras te bezoeken of wat rond te kijken. Een dagje naar het Balaton meer (70 km) is goed te doen. Geldt zeker ook voor Kroatië (al op een 30 km).

Woning is klein, biedt een prima grondstuk en zeker de moeite waard voor deze prijs.