Woning in Nemesdéd, Somogy, Hongarije

€26.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7525
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4318 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 85 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €26.250 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Heel complete woning met flinke tuin waar u snel kunt wonen.

De woning is netjes op orde. Is in augustus 2018 gerenoveerd en toen zijn elektra en waterleidingen vernieuwd. Er is een nieuwe keuken geplaatst en de schoorsteen is vernieuwd. Dak is nog in prima staat.

U komt binnen in de gang en dan gaat u naar de woonkamer, de twee slaapkamers, de keuken en de bijkeuken en de badkamer. Er is een apart toilet.

Perceel is maar liefst 4.318 m2 groot en naast de woning vindt u er nog een schuur en de garage.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan eventueel vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in een rustige straat van het dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Leuk huis in een prima omgeving waar u snel kunt wonen.